Keratine  Behandeling

Maandenlang glanzend, gladder en pluisvrij haar.

Gezond, glanzend en pluisvrij haar, welke vrouw droomt hier nu niet van? Keratherapy is een innovatieve, nieuwe keratinelijn met producten die de kwaliteit van het haar onvoorstelbaar verbeteren. Je haar is zachter, glanzender en makkelijker handelbaar als nooit tevoren.

Daarnaast hoef je niet meer 48-72 uur te wachten, voordat je je haar mag wassen of in model mag brengen. Klanten verlaten de salon met prachtig haar, wat direct op iedere gewenste manier in model kan worden gebracht. Zelfs een Hollandse regenbui kan de pret niet drukken.

De keratinebehandeling van Keratherapy is gebaseerd op natuurlijke mineralen en essentiële oliën. De revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen en is een intensive behandeling, die ervoor zorgt dat u 3 tot 5 maanden gladder en glanzend haar geniet.

Keratherapy is alleen bij professionele kapsalons verkrijgbaar, in aanvulling op de keratine behandeling, is er een lijn van nazorg producten, die ook bij Brow stylist Mali te verkrijgen zijn. Deze producten bevatten ook keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk.

De gepatenteerde producten van keratherapy zijn reeds een internationaal groot succes en nu ook in Nederland verkrijgbaar. Bezoek de salon voor een vrijblijvend advies of een afspraak voor een keratine behandeling. Voor meer informatie over de keratine behandeling , kunt terecht op: www.keratherapy.nl

Voor:

Na:

Voor:

Na: